Water besparen met kranen van HSK

01-09-2023
Water besparen met kranen van HSK

Ook in het Shower & Co-assortiment badkamerkranen voert HSK-Duschkabinenbau het concept ‘HSK Goes Green’ consequent door. De hoogwaardige douche-, bad- en wastafelkranen beschikken over innovatieve technologieën en ondersteunen de gebruiker bij het consequent minimaliseren van water- en energieverbruik, zonder hierbij op comfort in te leveren.

Water besparen met kranen van HSK

Terwijl een standaard douchekop een waterdebiet van 12 tot 15 liter per minuut heeft, maken de douchekranen van HSK een aanzienlijk lager verbruik mogelijk. Dankzij de debietregelaar in de hand- en hoofddouches wordt het debiet beperkt tot een slechts 9 liter per minuut. Daardoor kan het waterverbruik met maximaal 60% worden verminderd.

Water besparen met kranen van HSK

Ongemerkt water besparen met HSK

De wastafelkranen uit het Shower & Co-assortiment ondersteunen het volgende efficiënte principe: er wordt lucht toegevoegd aan het water in de straalregelaars met verminderd debiet – dat zorgt voor een volumineuze, krachtige en verfrissend sprankelende waterstraal. De gebruiker merkt dankzij de slimme technologie helemaal niet dat er op water wordt bespaard bij het handen wassen.

Water besparen met kranen van HSK

Ook past HSK elektronisch geregelde wastafelkranen toe. Deze beschikken over een infrarood sensor, die de waterstroom start zodra de handen zich binnen het detectiegebied bevinden.