Voor iedere ruimte de mooiste oplossing

17-02-2023
Voor iedere ruimte de mooiste oplossing

i.ife is de nieuwe en complete badkamer collectie van Ideal Standard. Van douchevloeren, douchewanden, baden, fontein- en wastafelkranen, bad- en douchekranen tot en met toiletten, wastafels en meubels.

Voor iedere ruimte de mooiste oplossing

Het hout dat voor de i.life meubels wordt gebruikt is duurzaam geproduceerd en is FSC- en PEFC-gecertificeerd. De i.life badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in zeven mooie kleuren en handgreep in chroom of mat zwart.

i.life A
i.life A

Voor de kleinere badkamer- en toiletruimtes biedt i.life S de perfecte oplossing. Voor deze serie is gebruik gemaakt van hetzelfde strakke design van de i.life B vormgeving maar dan toegepast op een ondiep ontwerp waardoor het een mooie ruimtebesparende oplossing is. Diepte meubelen: 38 cm.

i.life B
i.life B

i.life A is een slimme collectie, waar design, hygiëne en kosten mooi samenkomen. Zachte ronde vormen van de wastafel gecombineerd met de fraaie eigentijdse look van het meubel. Diepte meubelen: 44 cm.

i.life C
i.life C

i.life B is een eigentijdse collectie met een wat strakkere vormgeving en nog meer mogelijkheden. Zo zijn er voor de i.life B meubelen ook afdekbladen beschikbaar in de zeven meubelkleuren waardoor het meubel ook geschikt is om te combineren met waskommen. Diepte meubelen: 50,5 cm.