Vloeren en wanden

22-12-2022
Het tekenmoment
Het tekenmoment

Tarkett kondigt aan dat het een meerderheidsbelang heeft verkregen in M-Wall, specialist op het gebied van hoogwaardige beschermingsoplossingen.

Het tekenmoment
Het tekenmoment

Met deze strategische operatie versterkt Tarkett zijn aanbod voornamelijk in de segmenten gezondheidszorg en onderwijs en vult het zijn aanbod aan met wandpanelen en specifieke installatieondersteuning.

Tarkett kan nu geïntegreerde oplossingen van vloer tot wand aanbieden, die voldoen aan de hoogste brandclassificaties (Bs1-d0) voor wanden op basis van polymeren in de meest veeleisende toepassingen (operatiekamers, clean rooms, laboratoria, gangen met veel verkeer).

Tarkett wordt de one-stop leverancier van een geïntegreerd aanbod vloer- en wandoplossingen voor de meest veeleisende en specifieke toepassingen, die een hoog niveau van installatievaardigheden vereisen.

M-Wall heeft een unieke expertise ontwikkeld in het gebruik van PET als component voor wandpanelen, terwijl het voldoet aan de hoogste brandtesten (Bs1-d0). Aangezien PET makkelijk is te recyclen en een betere hygiëne en eenvoudigere reiniging mogelijk maakt, sluit dit nieuwe aanbod volledig aan bij Tarkett zijn duurzaamheidsplan en verbintenis om klanten te ondersteunen bij gezondheids- en schoonmaakprotocollen.