Vernieuwde website voor 10-jarig FENIX

16-06-2023
Vernieuwde website voor 10-jarig FENIX

Ter gelegenheid van de 10e verjaardag heeft FENIX het uiterlijk van de website van het merk gewijzigd. Daarnaast hebben ze gewerkt aan nieuwe informatie en nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Vernieuwde website voor 10-jarig FENIX

Dankzij een minimalistisch uiterlijk en een responsief webontwerp, is de nieuwe fenixforinteriors.com gemakkelijk te gebruiken op desktop, laptop en mobiel.  

Een nieuw productgedeelte is geïntroduceerd. Hier kan men het gehele FENIX-kleurenpalet bekijken op één enkele pagina met een presentatie van elke tint. 

Binnen het nieuwe inspiratiegedeelte is te zien hoe en waarom innovatieve FENIX-materialen worden gekozen door architecten en ontwerpers over de hele wereld voor talrijke toepassingen: van wonen tot horeca, detailhandel, product- en transportontwerp. 

Engelstalige telefoonlijn van Fenix

Een gedeelte is volledig gewijd aan duurzaamheid. Het heeft als doel om de op feiten gebaseerde benadering van het merk te tonen die, via een proces van voortdurende verbetering, heeft geleid tot de koolstofneutraliteit. 

Dankzij de zoekfunctie, vindt u nu snel en gemakkelijk de informatie die u zoekt. 

Bovendien biedt de pagina Reiniging van FENIX een nieuwe telefoonlijn die bellers te woord staat in het Engels of Italiaans.