Verlichting van het zware werk

19-07-2022
Verlichting van het zware werk

Motrac breidt zijn portfolio uit met een nieuwe serie elektrisch aangedreven vorkheftrucks voor zwaar gebruik, met hefvermogens van 10 tot 18 ton. Twaalf modellen in totaal imponeren met een uitstekend zicht rondom en maximale flexibiliteit.

Verlichting van het zware werk

Met laadvermogens van 10, 12, 14, 15, 16 of 18 ton en diverse lastzwaartepunten zijn de Linde E100 tot E180 trucks een bijzonder interessante optie voor bedrijven die werkzaam zijn in de hout-, staal- en steenindustrie en in de drankensector.

Verlichting van het zware werk

‘Nul emissies, ze zijn erg stil tijdens de inzet en buitengewoon onderhoudsvriendelijk, flexibel in gebruik en hebben precieze en vlotte rijeigenschappen - deze voordelen spreken duidelijk in het voordeel van het gebruik van de elektrische aandrijving, ook in deze zware klasse,’ zegt Christopher Reis, Product Manager Heavy Trucks. ‘De elektrische zware vorkheftruck kan zowel ingezet worden voor wat lichtere werkzaamheden als voor 24/7 intensief gebruik.’

Verlichting van het zware werk

Bestuurders hebben de keuze tussen loodzuur en lithium-ion batterijen. De batterijtechnologie kan op elk moment verwisseld kan worden, zonder de hardware te hoeven veranderen.