Verbeterde 2-in-1-koker

22-08-2022
Verbeterde 2-in-1-koker

De DRY FLEX® SF reparatieplamuur van Repair Care is weer verkrijgbaar in een 2-in-1-koker. En wel in een volledig vernieuwde verpakking van 150 ml. De zwarte onderzijde zit nu vast aan het binnenwerk, met nog meer gebruiksgemak als resultaat.

Verbeterde 2-in-1-koker

De DRY FLEX® SF 2-IN-1 reparatieplamuur was sinds begin 2022 alleen nog verkrijgbaar in twee aparte kokers vanwege leveringsproblemen bij de producent van de bekende 2-in-1-koker.

De DRY FLEX® SF is nu weer verkrijgbaar in een 2-in-1-koker. Het gaat om een ander type, met een inhoud van 150 ml in plaats van 180 ml én een verlijmde onderkant. Uiteraard is de nieuwe koker te gebruiken in het EASY•Q™ enkelvoudig doseerpistool.

Commercieel manager Aldo Luinge: ‘Het vinden van een alternatief was een stevige uitdaging, met name vanwege de unieke 2:1-verhouding van ons product en de strakke doseringseisen. Maar zo’n nieuwe koker – met een kleinere inhoud – heeft ook weer impact op het afvulproces en de logistiek.’

Repair Care gaat de nieuwe verpakking breder inzetten. Ook de DRY FLEX® IN 2-IN-1 is verkrijgbaar in de nieuwe koker van 150 ml. Vanaf het najaar geldt dit ook voor de DRY FLEX® 1 2-IN-1 en de DRY FLEX® 4 2-IN-1. Deze blijven, net zoals de DRY FLEX® SF, ook verkrijgbaar in het dubbele-kokersysteem.