Van woonkamers tot exclusieve hotels

16-09-2022
Van woonkamers tot exclusieve hotels

De Tearoom Collection, ontworpen voor MENU door Nick Ross, is een studie in minimalistische luxe, met sfeerverhogend comfort voor een veelheid aan omgevingen.

Van woonkamers tot exclusieve hotels

Luxueus om in te zitten en mooi om naar te kijken, is de Tearoom Side Chair met draaivoet de nieuwste van twee nieuwe toevoegingen die extra schoonheid en functionaliteit brengen aan een ruimte. 

Van woonkamers tot exclusieve hotels

Tot in het kleinste detail beschouwd, nodigt het open silhouet uit om achterover te leunen en te ontspannen, terwijl de cocooning rondingen en rijk gedetailleerde bekleding zorgen voor een comfortabele en ondersteunende zitpositie.

Evenzo biedt de brede, lage zitting, de omhelzende vorm en de rechtopstaande achterkant van de Tearoom Lounge Chair, schoonheid, functionaliteit en comfort in zowel klassieke als moderne ruimtes - van woonkamers tot exclusieve hotels en moderne werkplekken.

De androgyne Lounge Tafel, Calacatta Viola, de nieuwste telg van het populaire ontwerp is vervaardigd in Calacatta Viola-marmer, een prachtig gebroken wit marmer met karakteristieke paarse aders.

Zowel de bovenkant als de basis zijn verkrijgbaar in het Italiaanse marmer, waardoor het mogelijk is om te mixen en matchen met andere materialen in de collectie - waaronder een reeks houtsoorten en afwerkingen - om te creëren een uitdrukking die past bij elke ruimte en stijl.