Universeel toepasbaar, robuust en stootvast

18-01-2023
Universeel toepasbaar, robuust en stootvast

Vistapaint introduceert de Aquavision 2K Zijdemat Lak van SÜDWEST. Deze 100% ISOCYANAAT VRIJE krachtpatser is een universele toepasbare robuuste en stootvaste 2K lak die huidvet resistent is en  goed bestand tegen reinigingsmiddelen.

Universeel toepasbaar, robuust en stootvast

Hierdoor is deze krachtpatser zeer geschikt is voor toepassing op bijvoorbeeld deuren, wanden, trapleuningen, kasten en meubels in verpleeghuizen, scholen en ziekenhuizen.

Universeel toepasbaar, robuust en stootvast

Deze premium lak is hiermee universeel binnen en buiten toe te passen op tal van ondergronden zoals deuren, wanden, trapleuningen, kasten, meubels etc. Met een potlife van 6 uur is deze 2 componentenlak zeer makkelijk aan te brengen en heeft hij een mooie vloei.

Dankzij het gebruik van een nieuwe moderne technologie bevatten component A (de lak) en component B (de harder) geen isocyanaten.  Hiermee kan de Aquavision 2K Zijdemat Lak zonder isocyanaatgerelateerde beschermende maatregelen verwerkt worden. Tevens zijn de uitgeharde verfoppervlakken bestand tegen speeksel en transpiratie, voldoet aan de eisen van de Europese speelgoednorm EN 71-3 en voldoet aan de geteste weerstand tegen ontsmettingsmiddelen.

De Aquavision 2K Zijdemat lak is verkrijgbaar als witte of transparante variant en is in alle kleuren te mengen.