Uitstekende Ligna 2023 voor SCM

31-05-2023
Uitstekende Ligna 2023 voor SCM

SCM boekte een uitstekend succes op de 2023-editie van de Ligna Trade Fair in Hannover met duizenden bezoekers uit meer dan 100 landen..

Uitstekende Ligna 2023 voor SCM

Uitstekende Ligna 2023 voor SCM

Duizenden klanten en zakelijke bezoekers uit meer dan 100 landen verdrongen zich in de stand van de Groep met meer dan 3.000 m2 tentoonstellingsruimte en meer dan vijftig technologische oplossingen.

Naast het uitgebreide demoprogramma dat werd georganiseerd op de SCM Live Show, in het hart van de stand, was er geen gebrek aan bijdragen aan Ligna.Recruiting en Ligna.Stage over de nieuwe trends voor digitale transformatie en automatisering, houtbouw en oppervlaktebehandeling.

Enkele van de nieuwe inzendingen die de grootste belangstelling wekten, waren geautomatiseerde en verbonden oplossingen die zijn ontwikkeld voor op maat gemaakte, veelzijdige en duurzame productie.

Het Smart&Human Factory-systeem voor de meubelindustrie presenteerde nieuwe flexibele cellen met robot en geïntegreerd met onbemande AMR-shuttles: gabbiani gt2 voor balkzaag, stefanicel E voor kantenband, en morbidelli cx220 voor boren.

SCM presenteert Smart&Human Factory

In Hannover werd ook voor het eerst een Smart&Human Factory-model voor schrijnwerkerijen gepresenteerd, een geïntegreerde cel voor flexibele en op maat gemaakte productie van grondstof tot het afgewerkte meubelstuk, versterkt door de integratie met een MES-software.

Veel belangstelling op de beurs was er voor het nieuwste geïntegreerde aanbod van software en diensten gepresenteerd op de Digital Hub ter ondersteuning van elke fase van het proces: van planning en programmering tot after-sales assistentie.