Uitgebreid assortiment lades op maat

20-10-2022
Uitgebreid assortiment lades op maat

Wie schuiflades, frontlades of binnenlades kant-en-klaar op maat wil bestellen, kan gebruik maken van de ladeservice van Ostermann. In de Configuratorwereld kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers houten lades, alsook stalen lades van Hettich en Grass in vele varianten configureren. Individuele afmetingen zijn geen probleem.

Uitgebreid assortiment lades op maat

Met ArciTech, AvanTech You, Nova Pro Scala en Vionaro kan men de gewenste zijwand- en systeemhoogte, alsook de kleur en variant kiezen. Vervolgens kan de individuele kastbreedte, de nominale lengte en voor ArciTech lades, ook het materiaal voor de achterwand gekozen worden.

AvanTech You van Hettich biedt designprofielen en designcapes in individuele designs aan. Daarnaast kan hier gekozen worden voor ladesysteemverlichting met AvanTech You Illumination. Een echte blikvanger in combinatie met bijvoorbeeld de Inlay-zijwanden met glazen inzetelementen. Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kant-en-klare zijwanden met glazen inzetelementen van AvanTech You en Nova Pro Scala (Crystal Plus) bestellen.

Praktisch: Ook bijpassende anti-slipmatten kunnen bij het configureren meebesteld worden. Bovendien kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer alles voor de binnenorganisatie van een lade bij Ostermann.

De hoogwaardige lades worden in de eigen werkplaats van Ostermann binnen 7 dagen montageklaar op maat gemaakt.