Trendkleur goud

25-11-2022
Trendkleur goud

Met het ABS kantenband Alu Oro Cortez exclusief mat geborsteld van Ostermann krijgt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een heel bijzondere kant die niet alleen aan de ‘gouden’ trend beantwoordt, maar tegelijk ook aan de ‘matte’ trend.

Trendkleur goud

De 1 mm dikke ABS kant past perfect bij het gelijknamige matte, metalen oppervlak van de Fenix NTA. Door de echt metalen toplaag ontstaat er een

Als men de kant meer wil laten glanzen en een bijzonder hoogwaardige oplossing zoekt, maakt met de ABS kant aluminium goud, geborsteld een goede keuze. Ook deze kant heeft een hoogwaardige echt metalen toplaag. Door de geborstelde structuur en de metaal glans heeft de kant een bijzonder warme uitstraling.

Met de fijne Linea-structuur en de subtiele, warme kleur oogt de ABS kantenband, die direct uit voorraad verkrijgbaar is in diktes van 1 en 2 mm, zeer realistisch - zelfs zonder een metalen toplaag. De warme fluweelachtige goudkleur past perfect bij het gelijknamige Egger oppervlak, alsook bij houtdecoren met een lichte roodachtige basiskleur.

De ABS kant Sierra Gold krijgt een licht antiek uiterlijk door het levendige en mysterieuze kleurenspel.