'The Joy of FurnSpin by Hettich’

'The Joy of FurnSpin by Hettich’

SieMatic presenteerde 'The Joy of FurnSpin by Hettich' in een keuken op de huisbeurs 'SieMatic Interior Design Days 2023' in Löhne. Naar aanleiding van de wereldpremière van de nieuwe greeploze keuken 'SieMatic S2' met zijn vele verborgen esthetische highlights wordt het beslag in gezamenlijk geperfectioneerde toepassingen voorgesteld aan de partners van SieMatic, onder andere als hoge kast en onderkast.

'The Joy of FurnSpin by Hettich’

Hettich presenteerde FurnSpin op de Interzum in mei 2023 en ontving hiervoor de 'interzum award 2023' met de hoogste onderscheiding 'Best of the Best'.

'The Joy of FurnSpin by Hettich’

FurnSpin rekent af met oude ontwerppatronen en geeft een creatieve impuls aan meubeldesign. Openstaande deuren of kleppen zitten niet meer in de weg – hier wordt het grootste deel van de kast met gemak verplaatst. Zelfs bij ingeruimde grote hoge en onderkasten. Met een elegante draai onthullen de meubels hun innerlijk. Met nog een draai verdwijnt de binnenkant van de kast uit beeld en toont het meubel weer gesloten fronten – een bijzondere uitdaging voor het ontwikkelingsteam met het oog op de complexe, esthetisch hoogwaardige greeploze oplossingen van SieMatic S2.

'The Joy of FurnSpin by Hettich’

Met FurnSpin vallen lichte voorwerpen niet om

Met FurnSpin lijkt de centrifugale kracht te zijn opgeheven. Het draaimoment is zodanig uitgebalanceerd dat zelfs zeer lichte voorwerpen niet omvallen of wegglijden, maar op hun plaats in het meubel blijven.