TECE in 2023 op drie vakbeurzen

18-07-2023
TECE in 2023 op drie vakbeurzen

In het najaar neemt TECE Nederland BV deel aan drie vakbeurzen: de Installatie Vakdagen, ARCHITECT@WORK en vakbeurs Prefab.

TECE in 2023 op drie vakbeurzen

Op ARCHITECT@WORK presenteert TECE een ruime keuze aan trendy wc- en urinoirbedieningsplaten, douchegoten en doucheprofielen. Uniek en markant is de wc-bedieningsplaat TECEsquare van Cortenstaal, die een industriële matte roestlook heeft. Het oppervlak is met de hand afgewerkt, waardoor elke bedieningsplaat uniek is. Daarnaast worden nieuwe kleuren en materialen gepresenteerd in de serie TECEsquare wc-bedieningsplaten. Hieronder valt bijvoorbeeld het front van elegant nikkel en de vier aardse tinten van luxe gesatineerd mat glas.

TECE in 2023 op drie vakbeurzen

Nieuwe TECEsolid bedieningsplaten

Helemaal van nu zijn de nieuwe metallic kleuren in de series TECEsolid en TECEloop bedieningsplaten. De nieuwe TECEsolid bedieningsplaten zijn daarnaast voorzien van een bijzondere diamant- of lijnstructuur, waarmee handig iwordt ingespeeldop de trend van gestructureerde oppervlakken. Wat de douchegoten betreft introduceert het bedrijf nieuwe gesatineerde mat glazen roosters.

TECE in 2023 op drie vakbeurzen

In Hardenberg introduceert TECE een extra smal inbouwreservoir (32 cm) en de onlangs geïntroduceerde ruimtebesparende scheidingswanden.

Op de Vakbeurs Prefab tot slot, presenteert TECE alle systeemmogelijkheden voor prefab. Van technische skids tot prefab sanitairwanden inclusief inbouwframes en leidingwerk.