Spatwater- en stofdicht panel van LEDVANCE

Foto: LEDVANCE
Foto: LEDVANCE

LEDVANCE kondigt aan PANEL PROTECT, een nieuwe generatie spatwater- en stofdichte panelarmaturen dat een nieuwe standaard zet voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en veelzijdigheid.

Foto: LEDVANCE
Foto: LEDVANCE

PANEL PROTECT is speciaal ontworpen voor speciale professionele toepassingen en is uitgerust met extra functies, waardoor het een ideale verlichtingsoplossing biedt voor industriële, commerciële en openbare applicaties.

PANEL PROTECT heeft IP54 beschermingsgraad voor de voorzijde, waardoor hij zeer goed bestand is tegen spatten en stof. Hierdoor is het een ideale keuze voor omgevingen waar bescherming tegen vocht en vuil essentieel is.

PANEL PROTECT is verkrijgbaar in On/off, DALI en UGR19 versies. Met maximaal 5.040 lumen en selecteerbare lumenopties (Power Select - PS) variërend van 3.080 tot 5.040 lm, zorgt PANEL PROTECT in de On/off versie voor een briljante en aanpasbare verlichting op maat.

PANEL PROTECT van LEDVANCE heeft een levensduur tot 70.000 uur

PANEL PROTECT bereikt een hoge efficiëntie tot 140 lm/w.

PANEL PROTECT bereikt een L80 levensduur van 70.000 uur en L90 levensduur van 50.000 uur.

Met een plat ontwerp en een totale hoogte (inclusief driver) van slechts 34 mm past PANEL PROTECT naadloos in vele soorten plafonds en biedt het een strakke en moderne esthetiek.