Smart materialen en matte oppervlakken

07-02-2023
Smart materialen en matte oppervlakken

Nieuw op voorraad bij Blok Plaatmateriaal: FENIX. Door het toepassen van innovatieve technologie op interieurontwerp, is een hightech materiaal ontwikkeld met een aantal unieke eigenschappen.

Smart materialen en matte oppervlakken

Tel daarbij op een ruime selectie aan kleuren en vele toepassingsmogelijkheden en u heeft FENIX, een visueel hoogstandje met internationale aantrekkingskracht.

FENIX is ideaal voor meubilair, boekenkasten, stoelen, scheidingswanden en voor het decoreren van elke kamer die u wilt. De badkamer, keuken of woonkamer, als materiaal voor werkoppervlakken, voor het afdekken van eenheden, deuren en wanden of voor achterwanden. Maar ook buitenshuis: in kantoren, op transportmiddelen, in openbare ruimtes, in de horeca of in de gezondheidszorg.

FENIX-producten zijn gemaakt van papier en thermohardende hars. Het buitenvlak is behandeld met een nieuwe generatie acrylhars, dat met elektronenstralen wordt bevestigd en gehard. Daardoor ontstaat een stevig en niet-poreus oppervlak, dat evengoed verrassend zacht aanvoelt.

Alle materialen van FENIX zijn gecertificeerd CO2-neutraal.

FENIX-oppervlakken hebben een unieke niet-poreuze externe laag, waardoor het materiaal netjes blijft en eenvoudig is in onderhoud en reiniging. Dankzij het sterke oppervlak, is het uitstekend te reinigen met warm water en alle huishoudelijke reinigingsmiddelen. Verder zijn de oppervlakken antibacterieel en hygiënisch waardoor er veilig voedsel op kan worden bereid.