Slimmere ruimtes

10-11-2022
Slimmere ruimtes

De integratie tussen iLOQ's access management oplossing en het DeskNow workspace management platform maakt snelle en efficiënte toegang tot gedeelde werkplekken in heel Europa mogelijk.

Slimmere ruimtes

DeskNow is een online platform voor het beheer van werkplekken om kantoren te beheren, alle activa boekbaar te maken en elk type werkruimte in heel Europa te digitaliseren. Het meertalige platform is 24/7 beschikbaar via de website of app van het bedrijf.

Na de pandemie en de stijgende populariteit van thuiswerken heroverwegen bedrijven hoe en waar hun werknemers werken. Deze hernieuwde flexibiliteit heeft geleid tot een grotere behoefte aan tijdelijke flexibele werkplekken. Nu bedrijven, hotels en andere gebouwen overtollige ruimte beschikbaar hebben, is het financieel logisch voor hen om het platform te gebruiken om deze ruimte te verhuren.

Het platform is ook ideaal voor bedrijven die een snelle en betrouwbare manier nodig hebben om een moderne werkstrategie toe te passen. Bijvoorbeeld om hun ruimtes boekbaar en toegankelijk te maken voor mensen die binnenkomen voor verkoopvergaderingen of workshops uit andere steden of zelfs landen. Het platform bevat betalingsopties en een 360-graden weergave van de ruimte die gemakkelijk beschikbaar is voor iedereen om te gebruiken.

Integratie met iLOQ maakt soepele, efficiënte en veilige toegang mogelijk.