Slimme oplossing voor meubelverlichting

30-08-2022
Slimme oplossing voor meubelverlichting

De Europese fabrikant L&S heeft een compacte oplossing uitgewerkt voor in te bouwen meubelverlichting die uiterst eenvoudig en veelzijdig is. LMC is verdeler van dit Italiaanse merk, uiteraard met CE label.

Slimme oplossing voor meubelverlichting

Het MEC-Driver systeem van L&S is een modulair systeem dat de transformator en het schakelsysteem snoerloos combineert en eindeloos veel mogelijkheden biedt.

Het systeem is geschikt voor 12V en 24V verlichting, op een paar uitzonderingen na. MEC-DRIVER biedt een groot aanbod aan snoerloze schakelaars met heel weinig beperkingen.

De transformator kan variëren met een vermogen van 18W, 36W, 48W en 60W (enkel 12V) voor zowel 12V als 24V. Een groter vermogen van 72W en 90W is specifiek bestemd voor een spanning van 24V.

Om het geheel compleet te maken is er een grote keuze aan schakelsystemen. Men kan kiezen uit een afstandsbediening, een zichtbare schakelaar, een onzichtbare schakelaar voor een draaideur of een schuifdeur en een bewegingssensor. Deze schakelsystemen bieden op hun beurt ook nog een aantal bijkomende mogelijkheden op gebied van instelbare brandtijd, detectie-afstand, afhankelijk van het gekozen stapelsysteem.

Er kunnen tot 10 schakelsystemen op 1 module worden geprogrammeerd, en 1 schakelsysteem kan tot 6 modules aansturen.