Signature Kitchen Suite naar de Benelux

Signature Kitchen Suite naar de Benelux

Signature Kitchen Suite, het nieuwe high-end merk van inbouwapparatuur van de LG Electronics Group is vanaf nu ook in de Benelux verkrijgbaar. Exclusief distributeur is Assist2Enjoy BV.

Signature Kitchen Suite naar de Benelux

Wat het merk bijzonder maakt, is het TRUE TO FOOD™ concept, gericht op het herontdekken van de echte waarde van voedingsmiddelen op basis van hun oorsprong, hun specifieke voedingskenmerken en hun potentieel op culinair vlak. Dankzij de combinatie van design en geavanceerde technologie bieden de apparaten van Signature Kitchen Suite superieure kwaliteitsprestaties om de originele producteigenschappen van elk soort voedsel te behouden, te benadrukken en daarbij de  kwaliteit en versheid te bewaren.

Signature Kitchen Suite naar de Benelux

De keukentoestellen van Signature Kitchen Suite zijn gemaakt van hygiënische en duurzame materialen en voorzien van een discrete vormgeving waardoor ze passen in elke keuken. De apparaten kunnen ook afgewerkt worden met dezelfde materialen als het omringende keukenmeubilair.

Signature Kitchen Suite naar de Benelux

Signature Kitchen Suite voor ontspannen levensstijl

De apparaten van Signature Kitchen Suite passen perfect binnen een gezonde en ontspannen levensstijl. De apparaten zijn stil en voorzien van intuïtieve, interactieve en ondersteunende functies. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden en garanderen professionele prestaties voor privégebruik. Met het WIFI Ready systeem kunnen ze verbonden worden met andere slimme apparaten in huis.