SCM opent nieuwe digitale controlekamer

SCM opent nieuwe digitale controlekamer

Meer dan 2.500 bezoekers uit heel Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika verdrongen zich van 28 tot 30 september op het hoofdkantoor van de SCM Group in Rimini om het nieuwe Technology Center te openen dat is gewijd aan de hele houtbewerkingsindustrie.

SCM opent nieuwe digitale controlekamer

Het nieuwe Technology Center presenteert zich als het nieuwe digitale huis van houtbewerkingsinnovatie: elk detail is ontworpen om het breedste scala aan technologieën en diensten te bieden en geïntegreerde, verbonden, flexibele, duurzamere en geoptimaliseerde processen te bieden in elke fase van de secundaire houtverwerking.

SCM opent nieuwe digitale controlekamer

Onder de nieuwe inzendingen waren er enkele toegepast op de CNC-bewerkingscentra: Cargo, een innovatief automatisch systeem voor het laden en lossen van deuren en panelen, en de nieuwe CAD-CAM-programmeersoftware, Maestro lab.

Cargo werd geïntegreerd gepresenteerd met het morbidelli m200 pods&rails bewerkingscentrum: het is een volledig geautomatiseerde cel die geen toezicht van de operator vereist, en het is uniek in de markt vanwege zijn vermogen om continu stukken te laden en te lossen in gemaskeerde tijd terwijl de machine boor- en freesbewerkingen uitvoert.

Nieuwe geavanceerde CAD/CAM-software

Maestro lab is de nieuwe geavanceerde CAD/CAM-programmeersoftware voor zowel kantoor- als machinegebruik. Intuïtief en dynamisch, stelt het u in staat om een idee eenvoudig om te zetten in een afgewerkt product, dankzij intelligente en technologisch geavanceerde programmeerfuncties en meer dan 150 reeds geïntegreerde apps. Dus in een handomdraai van kantoor naar fabriek via een plezierige en snelle gebruikerservaring.