SCM breidt zijn assortiment boormachines uit

11-05-2023
morbidelli cx110
morbidelli cx110

SCM breidt zijn booroplossingen uit om een innovatief en zeer gespecialiseerd antwoord te bieden op de behoeften van zowel ambachtelijke bedrijven als de grote meubelindustrie.

morbidelli cx110
morbidelli cx110

De twee nieuwe oplossingen zijn te vinden aan beide uiteinden van het uitgebreide assortiment morbidelli-boormachines: het cx110-model is voornamelijk bedoeld voor bedrijven die, ongeacht hun grootte en productiviteitsvolumes, een compacte oplossing wensen die veelzijdig, efficiënt en in staat is om alle kritieke problemen van flexibele bewerking op te lossen; morbidelli pwx500, aan de andere kant, is voor grote meubelfabrikanten en aannemers die op zoek zijn naar snelle, verbonden en geïntegreerde booroplossingen zonder de kwaliteit van de afwerking en precisie op te offeren.

morbidelli pwx500
morbidelli pwx500

SCM heeft nieuwe boorsoftware

Naast twee nieuwe machines heeft SCM een nieuwe boorsoftware, Maestro 3Drill, geïntegreerd om ook de belangrijkste voordelen van morbidelli numeriek gestuurde programmeersoftware toe te passen op boormachines.

Enkele van de belangrijkste voordelen zijn de mogelijkheid om driedimensionale vaste stoffen rechtstreeks te importeren met automatische herkenning van de uit te voeren gaten. Dit versnelt en vereenvoudigt de programmeerervaring van de gebruiker.