Rigo Verffabriek introduceert Skylt Extra #5300 Topcoat 2K

21-09-2023
Rigo Verffabriek introduceert Skylt Extra #5300 Topcoat 2K

Om het natuurlijke uiterlijk van Skylt Original te beschermen, behouden en bekrachtigen, ontwikkelde Rigo Verffabriek een optionele laatste afwerklaag: Skylt Extra #5300 Topcoat 2K. Skylt Extra Topcoat 2K voorkomt glansstrepen, maakt oppervlakken geschikt voor intensief gebruik en is onzichtbaar. De nieuwe topcoat is verkrijgbaar in 1 liter en 4 liter verpakkingen.

Rigo Verffabriek introduceert Skylt Extra #5300 Topcoat 2K

Rigo Verffabriek introduceerde eerder dit jaar al de Step Renovatielak #6250. Een tweecomponenten, watergedragen, matte lak. Door de grote hechtingskracht is de renovatie lak zeer geschikt voor het renoveren van gelakte vloeren en oppervlakken die niet, of niet meer, kaal geschuurd kunnen worden. De lak verbergt oppervlakteslijtage en is sterk genoeg voor intensief gebruik. Daarnaast kan de lak ook worden gebruikt voor laminaat, PVC en vinyl.

Rigo Verffabriek introduceert Skylt Extra #5300 Topcoat 2K

ROYL Oil 2K Original Oak

Speciaal voor de meubelmaker ontwikkelde de fabrikant de Royl Oil 2K Original Oak C30 #4120 in 0,5 liter op kleur gemaakt. De ready-mixed olie kan in één keer worden aangebracht en drooggewreven. Het product is zo sterk dat één behandeling volstaat. De olie dringt diep in de poriën van het hout door. Het hout is daardoor langdurig van binnenuit beschermd tegen water en vuil. En nu dus ook verkrijgbaar in de kleur Original Oak.

Rigo Verffabriek op Interieur Collectiedagen

Van 24 t/m 26 september 2023 is Rigo Verffabriek te vinden op InCoDa voor meer informatie over deze producten. Daarnaast organiseert het bedrijf dagelijks workshops over de producten (stand F124). Gratis entree is te regelen via deze link.