REHAU kantenband nu ook voor de Egger 24+ collectie

Producten 03-06
©REHAU
©REHAU

In de wereld van interieurontwerp spelen trends die geïnspireerd zijn op de natuur en tegelijkertijd tijdloos zijn een belangrijke rol. De nadruk ligt op natuurlijke en duurzame materialen, zoals bijvoorbeeld zachte en matte groentinten gecombineerd met lichte houtvarianten. In al deze diversiteit voor een interieurontwerp is er één constante factor: harmonie.

©REHAU
©REHAU

Als grootste kantenbandproducent van de wereld heeft Rehau deze trend nauwlettend gevolgd. Met een gevarieerd standaardassortiment biedt deze kantenbandleverancier de perfecte oplossing voor een harmonieus ontwerp. Zo creëer je met RAUKANTEX de perfecte afwerking voor meubels. Met de komst van een gloednieuwe collectie passend bij de Egger 24+ collectie, speel je perfect in op de trends in de markt. Egger staat bekend om de hoogwaardige producten en de nieuwe decoratieve opties bieden een verfrissende kijk op interieurdesign. Met de innovatieve patronen en duurzame materialen voldoet de collectie aan de hoogste normen in de interieurbranche.

Ontdek de kwaliteit en bestel gratis stalen

Ervaar de kwaliteit van het Rehau kantenband passend bij de Egger 24+ collectie zelf. Het gevarieerde standaardassortiment staat garant voor de perfecte match voor jouw ontwerpen. Vraag hier de gratis stalen aan:  https://designguide.rehau.com/NL_nl

Kantenband voor de perfecte afwerking? Gewoon via Dozon, jóuw groothandel!
Als toeleverancier voor de keuken-, meubel- en interieurbouw heeft Dozon altijd het perfect passende kantenband voor jouw project en interieurontwerp. Het assortiment bevat ook kantenband voor alle nieuwe structuren, waaronder de ST40-afwerking. Het nieuw ontwikkelde decor assortiment van Rehau is voorzien van Scratch Protect-lak, bestand tegen vingerafdrukken en krassen. Hierdoor wordt het kantenband zonder beschermfolie geleverd. Voor extreme matheid heeft de lak een anti-reflecterende coating, zodat het kantenband niet glanst. Zélfs niet onder een vlakke hoek.

RAUKANTEX edelmat is een uitstekend voorbeeld en vormt de ideale aanvulling op de panelen in de PerfectSense Mat en TM12 PerfectSense Omnipore Mat series. Het kantenband onderscheidt zich door hoge krasbestendigheid, anti-vingerafdruk en soft-touch eigenschappen en met een glansniveau van minder dan 6 punten; extreem mat. Verkrijgbaar in 1 mm dikte en diverse breedtes, biedt de perfecte afwerking aan jouw interieurprojecten.

©REHAU
©REHAU

Zoek, vind en bestel Rehau kantenband

Via de webshop van Dozon heb je elk decor in de hoeveelheid binnen handbereik. Bestel je op een werkdag vóór 16.30 uur? Het beschikbare kantenband wordt binnen 48 uur geleverd, zodat jij verder kunt met jouw project. Heb je nog geen login voor dozon.nl? Vraag snel en eenvoudig inloggegevens aan via dozon.nl.

Overal aan gedacht

Dozon en REHAU slaan de handen ineen om jouw projecten te voorzien van het perfecte kantenband, waardoor jouw harmonieuze ontwerpen tot leven komen. Ontdek de hoogwaardige afwerking en bestel vandaag nog bij Dozon