Recirculatie afzuigkap van berbel

02-06-2023
Recirculatie afzuigkap van berbel

De Smartline koofvrije afzuigkap van berbel creëert spannende contrasten in de keuken en is fluisterstil, duurzaam en bijzonder makkelijk schoon te maken.

Recirculatie afzuigkap van berbel

Recirculatie afzuigkap van berbel

Recirculatie afzuigkap van berbel

Het stalen oppervlak is wit, mat zwart of metallic grijs en het afgeronde randprofiel van geborsteld roestvrij staal. De Smartline afzuigkap is het instapmodel van berbel en ziet er door de uitgekiende materiaalmix en het koofvrije design bijzonder coherent en harmonieus uit. Het koofvrije design maakt ook direct duidelijk dat de Smartline ontworpen is voor luchtrecirculatie, waardoor een luchtafvoer naar buiten niet meer nodig is. De compacte afzuigkap qua vorm en afmeting past perfect in een jong keukeninterieur.

De Smartline maakt gebruik van centrifugale kracht voor het afscheiden van vet en niet van traditionele vetfilters. Dit innovatieve berbel principe maakt een berbel afzuigkap fluisterstil, duurzaam en bijzonder makkelijk schoon te maken. Het vet komt namelijk terecht in een RVS opvangschaal, die met een doekje schoon te vegen is.

Onderhoudsvrij recirculatiefilter van berbel

Twee LED-lichtstrips aan de buitenzijde zorgen voor een niet-verblindend werklicht en het slanke, intuïtieve bedieningspaneel is onopvallend in het productdesign geïntegreerd.

Na het scheiden van vet uit de kookdampen is het de beurt aan de kookgeuren. De hoofdvrije afzuigkap Smartline is naar keuze verkrijgbaar met een actief koolfilter of met een onderhoudsvrij permalyt luchtrecirculatiefilter voor het neutraliseren van kookgeuren.