Professionele stoomoven voor thuis

19-12-2022
Professionele stoomoven voor thuis

Met de BORA X BO presenteert BORA een universele stoomoven. Gezond koken is nu echt geen enkel probleem meer – Stomen tot in de perfectie.

Professionele stoomoven voor thuis

BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is een stoomoven met professionele technologie voor thuis. De combinatie van professioneel premium design en eenvoudige bediening betekent puur kookplezier.

Professionele stoomoven voor thuis

De BORA X BO beschikt over unieke stoomafzuiging. Deze zuigt de stoom naar achteren en voorkomt dat er stoom ontsnapt als de ovendeur wordt geopend. De innovatieve geurfilter minimaliseert zelfs de sterkste geuren en zorgt voor schone lucht. De efficiënte LED-verlichting verlicht de BORA X BO perfect, op alle niveaus.

De BORA X BO wordt bediend via een 19-inch touchscreen dat, indien nodig, ook kan worden gekanteld. Het touchscreen reageert eenvoudig op zachte aanrakingen, net als een smartphone. Talrijke vooraf ingestelde programma's en een intuïtieve gebruikersnavigatie maken koken gemakkelijk.

Dankzij de volautomatische reinigingsprogramma's zijn reiniging en onderhoud bijzonder eenvoudig en efficiënt. De recycleerbare reinigingscartridge is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de BORA X BO en garandeert een lange levensduur. De oven wordt vlekkeloos gereinigd, zonder enige inspanning.