Platforms als probleemoplossers

13-10-2022
Platform ITAtira
Platform ITAtira

Of het nu gaat om schuifladen, schuifdeursystemen of deurscharnieren – met platforms van Hettich zijn meubelmakers, fabricagebedrijven en fabrikanten voor elk van deze taken goed toegerust en in staat om hun klanten keer op keer te verrassen met innovatieve, op maat gemaakte meubeloplossingen.

Platform ITAtira
Platform ITAtira

De beproefde platformsystemen van Hettich zijn veelzijdig en toch eenvoudig: binnen het platform kunnen alle componenten met elkaar worden gecombineerd. Dit verlaagt de productie- en magazijnkosten aanzienlijk, maakt het gemakkelijker om te differentiëren en een breed assortiment aan te bieden met een slanke, flexibele productie. Op die manier helpt het platform ook om nieuwe klantsegmenten aan te boren.

Platform ArciTech
Platform ArciTech

Bijna drie decennia geleden kwam Hettich op het idee om het platformprincipe te gebruiken om de meubelproductie efficiënter te maken. Sindsdien heeft Hettich zijn succesverhaal regelmatig voortgezet met nieuwe platformontwikkelingen. Het basisidee blijft ongewijzigd: de platforms zijn afgestemd op de behoeften van de klanten en zijn stuk voor stuk technisch en functioneel uitgekiend – van eenvoudige montage, afstelling en ombouw tot gebruikscomfort in het dagelijks leven. Maar ook de looks moeten kloppen. Daarom hecht Hettich altijd bijzonder veel waarde aan een hoogwaardig en aantrekkelijk productdesign.

Platform AvanTechYOU
Platform AvanTechYOU

Een speciale website biedt een snel overzicht van de huidige schuifladeplatforms van Hettich en hun voordelen.