Philipe Starck wastafels van AXOR

18-08-2023
Philipe Starck wastafels van AXOR

Dit najaar brengt AXOR zijn eerste wastafels op de markt. De AXOR Suite wastafels zijn ontworpen door Philippe Starck en hebben vloeiende contouren en subtiele rondingen die zorgen voor een moderne look.

Philipe Starck wastafels van AXOR

Door het gebruik van metaal in combinatie met Solid Surface zijn de wastafels een eyecatcher in de badkamer. De opbouwwastafels zijn verkrijgbaar in zowel een ronde als vierkante variant in verschillende maten en afwerkingen.

Philipe Starck wastafels van AXOR

De AXOR One collectie, ontworpen door Barber & Osbergy, breidt uit met nieuwe kleuren. De kranen en douches met minimalistische vormen en slanke silhouetten zijn nu naast mat zwart en chroom verkrijgbaar in mat wit, een kleur die het functionele design van de producten benadrukt.

Philipe Starck wastafels van AXOR

Daarnaast breidt AXOR de collectie uit in meer gedurfde kleuren. Het nieuwe kleurenpalet is gebaseerd op kleuren uit de natuur die in of nabij water levendiger en intenser worden.

Nieuwe douche van Philippe Starck

Philippe Starck ontwierp voor AXOR ook een nieuwe douche in de ShowerComposition lijn. In het ontwerp is gebruikgemaakt van dun metaal dat verwerkt is in vlakke en strakke vormen, die de douche een hypermoderne uitstraling geven. De combinatie van het dunne materiaal en brede bedieningspanelen maakt de douche een opvallend object in de badkamer.