Persoonlijke badkamerinrichting

15-12-2022
Persoonlijke badkamerinrichting

Geberit heeft de iCon badkamerserie verder uitgebreid, waardoor de badkamerinrichting nog persoonlijker wordt.

Persoonlijke badkamerinrichting

Esthetisch springt gelijk het nieuwe mat witte keramiek in het oog. Het wandhangende iCon closet en bidet is vanaf nu verkrijgbaar in deze populaire afwerking. In hoogglans wit keramiek is binnen de serie nu ook een vloerstaand closet en bidet verkrijgbaar en een nieuw compact wandcloset voor de kleinere toiletruimtes.

Het iCon closet beschikt over een geoptimaliseerde Rimfree®-technologie met nieuwe spoelwaterverdeler. Dankzij de QuickRelease functie is de toiletzitting met een soepele beweging van het keramiek te verwijderen, waardoor ook onder de zitting het keramiek goed bereikbaar is tijdens de schoonmaak.

Binnen de iCon badkamer is er keuze uit diverse formaten wastafels in drie verschillende designs. De LightRim wastafels van 60 en 70 cm zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in trendy mat wit en combineren dus perfect met het mat witte closet en bidet.

Verschillende wastafelmeubels, zijkasten, open schappen en een metalen planchet zijn naadloos te combineren in uiteenlopende samenstellingen. De meubels zijn verkrijgbaar in de gelakte oppervlakken wit mat, wit hoogglanzend, lava mat en zandgrijs hoogglanzend.

De houtdecors zijn in noten hickory en eiken beschikbaar.