Perfect samenspel tussen mens en machine

06-07-2023
Perfect samenspel tussen mens en machine

De afgelopen 50 jaar groeide DWK uit tot een vaste partner voor het aanleveren van alle onderdelen voor tal van interieurbouwers, schrijnwerkers en keukenmakers. Denk hierbij aan keuken- en meubeldeuren, houten werkbladen, tafels en solid surface.

Perfect samenspel tussen mens en machine

Als betrouwbare toeleverancier werken wij uitsluitend b2b en specialiseren wij ons volledig op alle zichtbare onderdelen. Onze grote meerwaarde zit in onze flexibiliteit en diepgaande specialisatie. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen onze klanten graag met de meest uitdagende projecten, zowel op vlak van vormgeving, materiaalgebruik als afwerking.

Perfect samenspel tussen mens en machine

In ons werkatelier streven we naar het perfecte samenspel tussen mens en machine. Handwerk en ambachtelijk vakmanschap blijven van essentieel belang voor het beoogde eindresultaat. Zo gebeurt de volledige houtsortering nog bewust op basis van onze persoonlijke ervaring en expertise. Daarnaast werken we voor de perfecte maatvoering en maximale efficiëntie met CNC gestuurde machines.

Perfect samenspel tussen mens en machine

Eigen lakkerij

Binnen onze productie bevindt zich ook onze eigen lakkerij. We bieden een breed scala aan afwerkingstechnieken, zoals beitsen, oliën en lakken in hoogglans, satijnlak, en structuurlak. Naast de afwerking van onze eigen producten, wordt onze lakkerij ook ingezet voor opdrachten van derden. Zo bent u bij ons ook welkom voor lak- en beitsopdrachten.

Tevens bieden we een eindeloze kleurvrijheid voor alle RAL-, NCS- of SIKKENS kleuren. Daarbovenop kunnen wij zelfs kleuren inscannen voor een optimale afstemming van uw project. Zo werken we alles piekfijn af.

Naast de passie voor ons vak, vinden we het belangrijk te investeren in onze opdrachtgevers. Om te voldoen aan hun noden, ontwikkelden wij een uitgebreid standaardgamma aan deurmodellen. Daarnaast bieden wij volledig maatwerk van deuren, maatmeubilair en alle overige interieurelementen. Daarbij maken we veelvuldig gebruik van verschillende materialen, zoals MDF, fineerhout, massief hout…

Tot slot hebben we recent ons eigen online calculatiepakket laten bouwen om zo ons breed gamma overzichtelijk te houden. De perfecte tool waarmee al onze klanten onze producten kunnen calculeren en bestellen, zelfs gemonteerde onderdelen met 3D-visualisatie! Zo kunnen ze altijd offertes maken, bestellingen doorsturen en de nodige documentatie raadplegen op ons online platform.

Wat doet DWK?

DWK maakt keuken- en meubeldeuren, houten werkbladen en massieve tafels op maat. Wij bieden u een overzicht van het ruime aanbod.

Onze keuken- en meubeldeuren kunnen uit alle materialen gemaakt worden, van massieve houtsoorten tot MDF. DWK behandelt deze voor u naar wens, van beitsen tot lakken. Ook uw eigen materiaal kan u bij DWK zonder problemen laten afwerken.

DWK maakt massieve werkbladen en tafels. Dit kan naar eigen ontwerp, volgens uw wens en/of plan, maar wij hebben ook een reeks van eigen ontwerpen waarin u zeker uw gading vindt. Tafelen wordt nog aangenamer.

Meubelonderdelen zoals traptreden, plinten, kroonlijsten en dampkappen behoren eveneens tot ons gamma.