Outdoor toepassingen van Hettich

Outdoor toepassingen van Hettich

Hettich biedt met zijn weersbestendige oplossingen van schuiflade tot koelkastscharnier een hoge kwaliteit, ook in de buitenlucht. Alle producten voor outdoor toepassingen zijn nu gebundeld te vinden onder outdoor.hettich.com.

Outdoor toepassingen van Hettich

Het roestvrijstalen snelmontagescharnier Veosys is met zijn beproefde corrosie-bestendigheid opgewassen tegen  alle weersomstandigheden. De geïntegreerde demping Silent System garandeert zeer goede dempingseigenschappen bij lage en hoge buitentemperaturen. En dankzij de grote, automatische zelfsluitingshoek van 35° neemt Veosys de sluiting van meubeldeuren vrijwel geheel alleen voor zijn rekening.

Outdoor toepassingen van Hettich

Het beproefde schuifladesysteem InnoTech Atira is voor buitentoepassingen verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en antraciet, de vele opzetelementen evenals de OrgaTray-bestekinzetten zorgen ervoor dat de indeling en uitrusting van de schuifladen naar believen kunnen worden uitgevoerd.

Outdoor toepassingen van Hettich

Hettich biedt ook Quadro Compact gasflessenlade

Ook de per stuk veredelde ladegeleiders Quadro Compact voor schuifladesysteem InnoTech Atira zijn weersbestendig.

Speciaal voor outdoor keukentoepassingen is er de Quadro Compact variant als gasflessenlade voor bodemmontage. Een andere praktische aanvulling zijn de CargoPlus-draadbodems voor goed geventileerde schuifladen en frontladen.

De K-scharnieren bieden een vaste verbinding tussen koelkastdeur en meubelfront. Met scharnieren K99 en K08 met zelfsluitend mechanisme voor vaste-deur-techniek kunnen de elektrische apparaten nu ook buiten achter het front verdwijnen.