Opberggemak en vrijheid in ontwerp

Opberggemak en vrijheid in ontwerp

De Geberit badkamerserie iCon staat voor opberggemak en vrijheid in het ontwerp. De nieuwe matzwarte iCon handdoekhouder is met zijn langwerpige vormgeving een mooi voorbeeld. De gepoedercoat, strakke houder is overal in het badkamerontwerp toe te passen en zorgt ervoor, dat je handdoek altijd voor het grijpen is.

Opberggemak en vrijheid in ontwerp

Er kan eindeloos gespeeld worden met de samenstelling van de uiteenlopende badkamermeubels, zoals wastafelonderkasten in verschillende vormen en maten, zijkasten, open schappen en (metalen) planchetten. Bovendien kan voor iedere badkamer de gewenste look gecreëerd worden, want ook daarin zijn vele mogelijkheden; de meubels zijn verkrijgbaar in de oppervlakken wit hoogglans, wit mat, lava mat, zandgrijs hoogglans, noten Hickory en eiken. De verschillende oppervlakken kunnen natuurlijk ook stijlvol gecombineerd worden.

Opberggemak en vrijheid in ontwerp

Meer opberggemak door diepere lade

De details maken het verschil. Zo zijn de handgrepen aan de onderkant voorzien van een welving, voor het comfortabel openen, en zijn ook deze verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zoals chroom, wit mat, zandgrijs mat, lava mat en zwart mat.

Opberggemak en vrijheid in ontwerp

Speciale aandacht is ook besteed aan het maximaliseren van de opbergruimte in de lades en kasten. Dankzij smallere ladegeleiders, een ruimtebesparende wastafelafvoer en een diepe schuiflade is er meer opbergruimte in de lade ontstaan.

Optioneel kan er ook gekozen worden voor lichtstrips.