Ontwerper van het Jaar 2023

16-11-2022
Ontwerper van het Jaar 2023

Maison&Objet kondigt de Ontwerper van het Jaar voor de editie van januari 2023 aan: Raphael Navot, interieurontwerper en architect.

Ontwerper van het Jaar 2023

Voor elke show kondigt Maison&Objet een ontvanger aan van de gewaardeerde Designer of the Year Award. Deze prijs erkent en viert het werk van een ontwerper die uitzonderlijk talent en vaardigheden toont in de internationale design- en decoratiescene. Maison&Objet is verheugd aan te kondigen dat de in Parijs gevestigde Raphael Navot de ontvanger is van de Designer of the Year Award voor deze editie van januari 2023.

Ontwerper van het Jaar 2023

Raphael Navot, een multidisciplinaire interieurontwerper, zal ‘The Apothem Lounge’ presenteren voor de beurs. Deze meeslepende installatie zal ‘een visuele emotie uitbeelden’ door een open structuur te cureren die mensen zal meeslepen met licht en textuur.

Ontwerper van het Jaar 2023

Raphael Navot werd geboren in Jeruzalem (Israël) in 1977. In 2003 behaalde hij een Bachelor in Conceptual Design aan de Design Academy Eindhoven, waarna hij zich in Parijs vestigde en zich ging verdiepen in design- en interieurarchitectuurdisciplines.

Vervolgens is zijn portfolio een rijke spreiding van multidisciplinaire projecten die Frans vakmanschap laten zien, variërend van voorbeelden van hospitality-interieurs tot zowel op maat gemaakt als commercieel productontwerp.