Nuances in Viva Magenta

09-02-2023
Nuances in Viva Magenta

Lampadin@ en Robyn van CAOSCREO spelen in op de door Pantone uitgeroepen kleur van 2023: Viva Magenta.

Nuances in Viva Magenta

Voor verlichting biedt CAOSCREO Lampadin@ in deze nuance. Een wandlamp van een elegantie uit het verleden bestaande uit twee metalen silhouetten. De afgeronde vorm wordt gekenmerkt door een minimalistische en afgeronde stijl, voor een ontwerp dat een combinatie vindt van de grote wandlampen van begin van de jaren 1900 en meer ‘futuristische’ en technologische vormen voor het derde millennium in onze huidige tijd.

Nuances in Viva Magenta

Over geschiedenis gesproken, Robyn is de CAOSCREO paraplustandaard in Magenta die sterk lijkt op de silhouetten van een Grieks-Romeinse koker. Een koker in gekleurd metaal, zoals altijd voor het interieurontwerp van het merk, dat hier een bepaalde geometrische code respecteert en zijn eigen fysionomie voorstelt die zich verticaal ontwikkelt, zonder ongemakkelijke hoogten te bereiken vanaf de vloer.

Nuances in Viva Magenta

Dit meubelstuk heeft zijn eigen eigenaardigheid, omdat het een pijl binnenin heeft met de veer in satijn transparant methacrylaat. De pijl verzamelt overtollig water uit paraplu's op regenachtige dagen en kan worden verwijderd om het te kunnen legen.