De nieuwe minimalistische complexiteit door GRASS

07-07-2023
De nieuwe minimalistische complexiteit door GRASS

Met Nova Pro One breidt GRASS zijn portfolio uit met een ladesysteem dat voldoet aan alle eisen van de moderne meubelbouw met slechts drie varianten.

De nieuwe minimalistische complexiteit door GRASS

Als kleine broer van Nova Pro Scala maakt het nieuwe systeem deel uit van het GRASS-platformconcept en is het de perfecte keuze waar een compact productassortiment, prestaties die miljoenen keren zijn beproefd en getest en differentiatie vereist zijn.

De nieuwe minimalistische complexiteit door GRASS

Nova Pro Scala is al lang de leider in de competitie van ladesystemen. Nu breidt GRASS zijn portfolio uit met een systeem dat de voordelen van zijn ‘grote broer’ concentreert: bijzonder eenvoudige opening, uitstekende loopeigenschappen, laagste reductiewaarden en maximale betrouwbaarheid maken Nova Pro One de eerste keuze voor toegang tot het Nova Pro-universum.

De nieuwe minimalistische complexiteit door GRASS

Nova Pro One biedt een compact assortiment dat maximale efficiëntie combineert met minimale complexiteit. Gebaseerd op de Nova Pro-technologie, die miljoenen keren is beproefd en getest, beweegt de Nova Pro One geruisloos en zonder weerstand dankzij de mechanisch gesynchroniseerde geleiderails - en belooft betrouwbare prestaties gedurende de hele levensduur van het meubilair.

Grass ontwikkelt speciale functies

Naast deze bekende voordelen van het Nova-Pro-assortiment, heeft GRASS een aantal speciale functies voor de nieuwkomer ontwikkeld: het frameontwerp met zijn schuine oppervlak creëert lichtreflecties die de lade een nieuwe look geven. Een onderscheidend sieraad van drie vierkanten staat ofwel als een elegant onderscheidend kenmerk voor zichzelf of kan worden gebruikt om een merkclip te bevestigen.

Er zijn drie hoogwaardige standaardkleuren om uit te kiezen. En als glazen panelen gewenst zijn, kunnen ze eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Bovendien is de Nova Pro One gemaakt van massief metaal, waarvan de componenten zijn verbonden met behulp van state-of-the-art laserlastechnologie - en die 100 procent recyclebaar zijn.

Lees ook: Keukens: Combineren is de trend

Nova Pro – veel eisen, één systeem

Voor de meubelindustrie breidt Nova Pro One de mogelijkheden opnieuw uit – en biedt maximale flexibiliteit: als intrede in de wereld van Nova Pro kunnen fabrikanten op elk moment overschakelen naar Nova Pro Scala of beide systemen combineren zonder hun productieprocessen te hoeven wijzigen.

En net als zijn ‘grote broer’ kan de Nova Pro One ook verder worden geüpgraded met soft-close, alle openingssystemen en Tavinea-binnenverdelers.

‘Met het nieuwe product zetten we consequent het platformconcept voort", zegt Marco Müller van GRASS. "Nova Pro One vult een leemte op en biedt onze klanten nog meer mogelijkheden om zich te onderscheiden binnen de concurrentie.’