Nieuwe zaagtool kastopmaatontwerpen.nl

09-05-2023
Nieuwe zaagtool kastopmaatontwerpen.nl

KastOpMaatOntwerpen.nl kondigt met trots de introductie aan van de nieuwe online zaagservice tool, ontwikkeld door de jonge startup Cutr.com.

Nieuwe zaagtool kastopmaatontwerpen.nl

Deze innovatieve tool stelt u in staat om snel en gemakkelijk aangepaste plaatmaterialen op maat te bestellen en optioneel te laten afwerken met kantenband.

Wilt u een intuïtieve en eenvoudige interface waarmee u nauwkeurige maten kunt invoeren en diverse opties kunt selecteren? U kunt nu uw gewenste afmetingen invoeren en direct een offerte aanvragen voor platen voor meubels, kasten of andere toepassingen. Voer uw zaaglijst in, selecteer uw materiaal door te zoeken op naam, afmeting of dikte en voer vervolgens uw lijst van onderdelen in.

Kastopmaatontwerpen.nl bespaart tijd en moeite

De online zaagtool bespaart tijd en moeite, omdat u uw plaatmaterialen op maat kunt bestellen zonder de deur uit te hoeven. Bovendien ontvangt u dezelfde dag nog een offerte, waardoor u snel inzicht krijgt in de kosten van uw project.

De levertijd van de bestellingen bedraagt 5-10 werkdagen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling.

Cutr, het innovatieve bedrijf achter deze tool is een jonge startup die zich richt op de digitalisering van de houtsector.