Nieuwe producten voor compleet wellnessprogramma

Producten 26-07
Nieuwe producten voor compleet wellnessprogramma

KLAFS heeft twee baanbrekende nieuwe producten ontwikkeld waarmee de saunafabrikant zijn klanten een compleet wellnessprogramma biedt. Het vult de toepassingen voor het geoptimaliseerde samenspel van warmte en kou aan met een intensieve warmtetraining, de VITALITY BOOST PRO, en een milde koeling, de FRIMAS ICE LOUNGE.

Nieuwe producten voor compleet wellnessprogramma

Met deze twee innovaties beschikt KLAFS nu over een compleet wellnessprogramma: van milde tot intensieve warmtetraining of van gematigde tot krachtige koeling - gasten van de wellnessfaciliteiten hebben de keuze en kunnen hun ontspanningsmoment geheel naar eigen behoefte samenstellen en ervan genieten.

Nieuwe producten voor compleet wellnessprogramma

De VITALITY BOOST PRO - een automatische opgieting met gerichte luchtcirculatie - is door KLAFS samen met experts en opgietmeesters ontwikkeld en vormt de kern van het innovatieve KLAFS-concept aan de warmtezijde. Het multifunctionele systeem zorgt voor een verhoogd warmtegevoel en daardoor voor een intensievere training van het hart, de bloedsomloop en het immuunsysteem. Het automatische opgietsysteem en de aan het plafond gemonteerde luchtstroomroosters zorgen ervoor dat de warmte en vochtigheid, die door het opgieten worden gegenereerd, snel en gelijkmatig door de cabine worden verspreid.

Nieuwe producten voor compleet wellnessprogramma

Nieuw type wellnesskoeling

Als aanvulling op de intensieve warmtefase heeft KLAFS een nieuw type wellnesskoeling ontwikkeld: de FRIMAS ICE LOUNGE, die het hele jaar door verfrissing biedt in de wellnessruimte. Dit unieke concept maakt een vochtige, koude en milde afkoeling mogelijk, die de saunasessie perfect afrondt en het lichaam weer in balans brengt: bij cabinetemperaturen van ongeveer 5°C ontstaat er een fijne nevel in de ruimte, die zorgt voor een verhoogd koud gevoel - zonder het lichaam direct bloot te stellen aan een te krachtige kouprikkel en het te overbelasten.