Nieuwe producten en kleuren

26-09-2022
Nieuwe producten en kleuren

Schock onthulde op area30 een reeks nieuwe producten en kleuren. Een ontmoeting van individualiteit en kwaliteit.

Nieuwe producten en kleuren

SCHOCK voegt voor 2023 vier kleuren toe aan de CRISTADUR® Green Line collectie.

Nieuwe producten en kleuren

Ook een nieuwe productfamilie: de drie nieuwe Kiruna-modellen in het duurzame premium materiaal vertegenwoordigen de eerste spoelbaklijn van SCHOCK die beschikbaar is in alle zeven groene kleuren. In combinatie met een tijdloos design kunnen de Kiruna-modellen grote of kleine keukens upgraden.

Nieuwe producten en kleuren

De nieuwe toevoeging biedt ook een geweldige functionaliteit: de grote kom in alle drie de modellen maakt het gemakkelijk om diepe pannen en omvangrijk ovengerei, zoals woks en bakplaten, schoon te maken, terwijl de geïntegreerde lip voor het ophangen en leggen van accessoires het mogelijk maakt om vers voedsel aan de gootsteen te bereiden.

De Kallio-familie is ook gegroeid met één nieuw model: de nieuwe Kallio M-100 is groen in hart en nieren en een moderne interpretatie van de klassieke boerengootsteen - vooral in de kleur Day, een helder, zuiver wit.

Ook in het opzicht van premium mengkranen kunnen de deelnemers van Area30 nieuws verwachten: De SCHOCK SC tap range is een synoniem voor kleurrijk. En vanaf 2023 is er nog meer keuze, met alle nieuwe CRISTADUR® Green Line-kleuren die beschikbaar zijn voor de mengkranen met gepatenteerde sleeve-technologie. Gootsteen en kraan kunnen zo een perfecte match vormen in kleur en materiaal.