Nieuwe modellen werkkleding voor vrouwen

14-09-2023
Women’s Luna BRZ Cargo Pants
Women’s Luna BRZ Cargo Pants

Helly Hansen heeft het BRZ-productaanbod dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe modellen, waaronder de Luna BRZ Construction Pant, Luna BRZ Work Pant, Luna BRZ Cargo Pan, Chelsea Evolution BRZ Work Pant en Chelsea Evolution BRZ Cargo Pant.

Women’s Luna BRZ Cargo Pants
Women’s Luna BRZ Cargo Pants

Elke stijl biedt buitengewone veelzijdigheid en comfort, ideaal voor overdekte, warme en droge werkomgevingen.

Womens's Luna BRZ Construction Pants
Womens's Luna BRZ Construction Pants

BRZ is ontworpen om klimaatregulerend comfort en veelzijdigheid te bieden. Ontworpen door vrouwen, voor vrouwen, hebben de nieuwe Luna stijlen een damesspecifieke pasvorm, terwijl de Chelsea Evolution producten de nadruk leggen op stijl en nut voor de moderne vakvrouw. Elke nieuwe broek is voorzien van lichtgewicht 4-way stretchstof en een gevormde tailleband voor meer comfort.

Women’s Luna BRZ Work Pants
Women’s Luna BRZ Work Pants

Functioneel voor vrouwelijke professionals

De nieuwe broek heeft ook een brede riemlus in het midden voor extra stabiliteit en stevigheid, gelede knieën voor optimale mobiliteit, mechanische ventilatie voor aanpasbaar ademend vermogen en reflecterende details voor zichtbaarheid en veiligheid.

De onderkant van elke broek is ook verstelbaar voor een aangepaste pasvorm en lengte voor verschillende lichaamstypes, waardoor de broek nog veelzijdiger en functioneler is voor vrouwelijke professionals.