Nieuwe kokend water kranen van Franke

Producten 22-05
Nieuwe kokend water kranen van Franke

Met de nieuwe Mythos en Maris kokend water kranen voegt Franke een multifunctionele oplossing toe die superieure functionaliteit en keuze biedt.

Nieuwe kokend water kranen van Franke

Met een volledig scala aan opties met één druk op de knop, zorgen Mythos en Maris kokend water kranen voor veel keukencomfort.

Nieuwe kokend water kranen van Franke

De bekroonde Mythos kokend water kraan is een innovatieve 6-in-1 wateroplossing voor thuis waarmee je eenvoudig het water van jouw voorkeur kunt kiezen.

Nieuwe kokend water kranen van Franke

Met een multifunctioneel systeem met elektronische LED-indicatie voor slimme en eenvoudige bediening, er is met de Mythos kokend water kraan keuze uit zes verschillende functies.

Bovendien vertegenwoordigt de Mythos kokend water kraan een uiterst compacte one-box-oplossing die eenvoudig onder de spoelbak kan worden geïnstalleerd.  

Maris: geïntegreerd watersysteem van Franke

De Maris kokend water kraan is een geïntegreerd watersysteem voor thuis dat met één druk op de kraan warm, koud en direct gefilterd kokend water geeft. Een innovatieve, gezinsvriendelijke oplossing die aan alle behoeften voldoet.

Dankzij het multifunctionele systeem biedt de Maris kraan, kokend water en bespaart tegelijkertijd ruimte door het ruimtebewuste ontwerp – wat betekent dat hij eenvoudig onder het aanrecht kan worden geïnstalleerd. De compacte boilerunit, verkrijgbaar in 4L- en 7L-versies, past precies in de kast onder de spoelbak en kraan, waardoor waardevolle keukenruimte behouden blijft en de functionaliteit wordt geoptimaliseerd.

De kraan is verkrijgbaar in drie kleurvariaties – Chroom, RVS look en mat zwart – zodat deze harmonieus past bij de rest van de keuken.