Nieuwe kansen en mogelijkheden

03-11-2022
Nieuwe kansen en mogelijkheden

De Donjon breidt verder uit op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven. In de voormalige showroom van Leolux vestigt De Donjon haar nieuwe Leolux winkel. In deze single brand store werken de twee familiebedrijven nog intensiever samen op het gebied van collectie, service en advies.

Nieuwe kansen en mogelijkheden

Onlangs koos Leolux ervoor om al haar showroom activiteiten in Nederland volledig naar Breukelen te verhuizen, waardoor het Leolux Design Centrum dreigde te sluiten. De broers Job en Luc Prijt zagen hierin juist kansen en mogelijkheden. Na zorgvuldige afwegingen, waarbij ook de ouders Paul en Anja betrokken zijn, werd besloten een zelfstandige Leolux winkel te openen. Voor zowel Leolux als de Donjon breekt er een nieuw momentum aan.

Nieuwe kansen en mogelijkheden

Al meer dan 105 jaar is er bij de familie Prijt de bevlogenheid om op deze momenten van veranderingen kansen te zien. Waar het ooit (1917) begon met de moed om dingen niet stilletjes af te wachten en een huiskamerwinkel in manufacturen te starten. Zo is deze bevlogenheid inmiddels uitgegroeid tot dé woonwinkel van de regio Eindhoven waar ondertussen al de 5e generatie van de familie Prijt aan het roer staat.

Nieuwe kansen en mogelijkheden