Nieuwe decors en uitbreiding met HPL

08-12-2022
Nadir
Nadir

DecoLegno heeft nieuwe decors toegevoegd aan de Cleaf structuren Lacca, Ares, Nadir en Concreta en collecties uitgebreid met HPL.

Nadir
Nadir

Lacca is glad en toont het effect van dekkend lakwerk. Nieuw is een decor met een levendig kleurverloop, dat in verticale banen op de plaat in elkaar overvloeit. Op het eerste gezicht een relatief ingetogen decor, maar op een groter oppervlak een opvallende verschijning.

Ares
Ares

De structuur Ares van Cleaf is geïnspireerd op die van pleister, kalk en stucwerk. Door het subtiele mat-glans effect komt het voelbare reliëf tot leven. Daarmee wordt de sfeer van industriële en stedelijke architectuur opgeroepen. Aan deze collectie is de lichte krijtkleur FB45 toegevoegd.

Lacca
Lacca

Kenmerkend voor de collectie Nadir van Cleaf is de fijne, voelbare, blokjesstructuur met een subtiel mat-en-glans-effect. Nieuw is decor FD05. Dit decor geeft een modische uitstraling aan meubelmaatwerk.

Quercia van Cleaf vindt haar oorsprong in eikenhout. De natuurlijke uitstraling, voelbare synchroon structuur en matte finish geeft de beleving van houtfineer. De collectie bestaat uit zeven kleuren die leverbaar zijn in decorspaanplaat, ABS-kantenband en HPL op 3050x1300mm.

Aan de bekende structuur Concreta van Cleaf zijn drie kleuren toegevoegd: de FC83, FC90 en FC91. Deze zijn leverbaar in decorspaanplaat met bijpassend ABS-kantenband en in HPL op 4200x1300mm.