Nieuwe bureaus en nieuw logo

30-01-2023
Nieuwe bureaus en nieuw logo

Office by Kisch kondigt met veel plezier aan dat zij van de nieuwe Round serie per direct de MILANO ROUND, de MILANO DUO ROUND en de BARI ROUND kunnen leveren.

Nieuwe bureaus en nieuw logo

Ook willen zij alvast verklappen dat er binnenkort prachtige nieuwe bureaus aan het assortiment worden toegevoegd, maar ook dat zij in het huidige assortiment een tweetal aanpassingen hebben gedaan. Zo is de IC versie uitgebreid, waardoor naast de MILANO IC nu ook de MILANO DUO in de IC versie kan worden geleverd.

Nieuwe bureaus en nieuw logo

Daarnaast is de standaardversie ge-upgrade naar high speed kolommen. Deze kolommen zijn sneller, stiller en de kolommen hebben een mooiere soft stop.

Nieuwe bureaus en nieuw logo

Kisch is ook bezig met een duurzame toekomst. Zo werkt het bedrijf met een paperless magazijn, gebruikt dozen meer dan één keer en krijgt in het nieuwe bedrijfspand zonnepanelen. Steeds meer van de Kisch-auto’s gaan dus in de toekomst rijden op energie, opgewekt uit de eigen zonnepanelen.
Office by Kisch levert daarnaast bureaus die voor een gedeelte circulair zijn.

Naast bovengenoemde ontwikkelingen, heeft het bedrijf sinds kort een nieuw logo, een complete nóg scherpere prijslijst en een up-to-date website waar alle bureaus en accessoires te vinden zijn.