Nieuw Technology Center SCM in Rimini

28-07-2023
Nieuw Technology Center SCM in Rimini

Van 28 tot 30 september 2023 vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe Technology Center van SCM in Rimini. Een kans om te ontdekken hoe de nieuwste technologische en digitale innovaties van SCM de klant kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun bedrijf.

Nieuw Technology Center SCM in Rimini

Deze ruimte van 4.000 vierkante meter is  het nieuwe digitale huis van houtbewerkingsinnovatie: elk detail is ontworpen om het breedste scala aan technologieën en diensten te bieden en geïntegreerde, verbonden, flexibele, duurzamere en geoptimaliseerde processen te bieden in elke fase van secundaire houtverwerking.

Het evenement zal een gelegenheid zijn om de nieuwste oplossingen te ontdekken die door de Groep zijn ontwikkeld en die de sterke technologische vaardigheden voor de productie van oplossingen voor meubels, deuren en ramen, houtbouw en ambachtelijk schrijnwerk combineren met de ontwikkeling van software en diensten, om de klant te begeleiden in elke fase van hun productieproces.

SCM toont volledig geautomatiseerd bewerkingscentrum

Onder de nieuwe inzendingen zullen er enkele worden toegepast op de CNC-bewerkingscentra, die het onderwerp zullen zijn van een speciaal trainingsevenement: Cargo, een innovatief automatisch systeem voor het laden en lossen van deuren en panelen, en de nieuwe CAD-CAM-programmeersoftware, Maestro lab.

De lading zal geïntegreerd worden gepresenteerd met  het morbidelli m200 pods& rails bewerkingscentrum: het is een volledig geautomatiseerde cel die geen toezicht van de operator vereist, en het is uniek in de markt vanwege zijn vermogen om continu stukken te laden en te lossen in gemaskeerde tijd terwijl de machine boor- en freesbewerkingen uitvoert.