NEUTRA Nespoli e Novara 2024 Collectie

Producten 11-07
NEUTRA Nespoli e Novara 2024 Collectie

De ontwerpstudio onder leiding van Ambrogio Matteo Nespoli en Alberto Novara, in samenwerking met NEUTRA sinds 2006, heeft een reeks wastafels ontwikkeld die een minimalistische en moderne esthetiek belichamen. Dit omvat een monolithische versie die opnieuw is geïnterpreteerd voor de collectie van 2024.

NEUTRA Nespoli e Novara 2024 Collectie

Zijn eenvoud en formele strengheid, versterkt door de robuustheid van het materiaal, hebben bijgedragen aan zijn populariteit van de collectie door de jaren heen, waardoor het een bestseller is geworden in de categorie wastafels.

NEUTRA Nespoli e Novara 2024 Collectie

MINIMAL herdefinieert het idee van het monolithische bassin (afmetingen: 45 cm diameter x 85 cm hoogte) en creëert een nieuwe esthetiek met behulp van materialen, afwerkingen en op maat gemaakt vakmanschap in combinatie met geavanceerde industriële technieken.

NEUTRA Nespoli e Novara 2024 Collectie

Collectie telt twee modellen

Er zijn twee modellen beschikbaar - de eerste, gemaakt van Verde Antigua-marmer, is gemaakt met behulp van een unieke gespleten verwerkingstechniek (willekeurig) die resulteert in een geribbeld en sterk gestructureerd oppervlak. Dit versterkt de kwaliteiten van het materiaal en brengt de uitmuntendheid van dit proces over.

Het tweede model heeft een monolithisch bassin gemaakt van gemengd Cipollino-marmer, met een superieure gepolijste afwerking. Dit, in combinatie met de zuiverheid van de vorm, zorgt voor een diepe zintuiglijke ervaring.

Het ontwerp zorgt ervoor dat het materiaal zijn uniciteit en natuurlijkheid uitdrukt met behoud van zijn inherente integriteit. De kenmerken versterken het gevoel van authenticiteit en verbondenheid met de natuur waarvan kan worden genoten in woonruimtes.