Mythos Masterpiece: de finishing touch

Producten 12-06
Mythos Masterpiece: de finishing touch

De meermaals bekroonde Mythos Masterpiece-collectie van Franke completeert het aanbod met de Mythos Masterpiece kraan, de nieuwste toevoeging aan het premiumassortiment van het merk. Dit jaar werd de kraan al door deskundige jury's onderscheiden met een Kitchen Innovation Award en een Red Dot Award, wat het uitmuntende design en de kwaliteit van het product bevestigt.

Mythos Masterpiece: de finishing touch

De nieuwe Mythos Masterpiece kraan, exclusief ontworpen met luxe in gedachten, verhoogt de aantrekkingskracht van de kookruimte, door het strakke en gladde uiterlijk van de andere elementen in de collectie te contrasteren en aan te vullen. De body van de roestvrij stalen kraan trekt de aandacht naar zijn uitzonderlijke schoonheid en combineert een rechte lijn met een zachte, ronde vorm voor pure show-stoppende elegantie die je graag in het middelpunt van de belangstelling zult plaatsen.

Mythos Masterpiece: de finishing touch

Mythos Masterpiece in drie kleuropties

Naast het uitstekende ontwerp, nodigt de Mythos Masterpiece kraan je ook uit om je persoonlijkheid de vrije loop te laten en langdurige schoonheid te omarmen met een keuze uit drie metallic kleuropties antraciet, koper en goud, die harmonieus zullen combineren en een aanvulling vormen op het geheel.

Mythos Masterpiece: de finishing touch

De complete Mythos Masterpiece-collectie is een exclusief assortiment gekleurde roestvrij stalen wasbakken, kranen en accessoires die zorgvuldig zijn samengesteld met de nadruk op zowel esthetiek als functionaliteit, en bieden de vrijheid om een werkelijk unieke keuken te creëren.