Mystiek fakkellicht

09-12-2022
Mystiek fakkellicht

Geïnspireerd door de grote architecturale fora en kerken van het oude Rome, verwijst de ROMA-collectie van CTO Lighting naar de enorme albasten ramen, die werden gebruikt om een etherische gloed te werpen die de vloer baadde in warm licht.

Mystiek fakkellicht

De collectie viert de eenvoud van lijn en vorm en is ontworpen om de nobele kwaliteit van materialen te benadrukken, van de oude albasten steen tot de messing kolommen.

Mystiek fakkellicht

De albasten cilinders krijgen een bijna mystieke fakkellicht setting binnen het metalen raamwerk. Het compacte karakter van ROMA maakt het vooral geschikt voor ruimtes met lagere plafonds of waar een minimaal maar opvallend verlichtingsschema is vereist.

De ROMA hanglamp kan solo worden gebruikt, waardoor een elegant middelpunt ontstaat, of gecombineerd met de wandlampen die een decoratief statement vormen. ROMA Wall Lights kunnen zowel verticaal als horizontaal in veelvouden worden gebruikt voor creatieve plaatsingen.

Het lichteffect geeft de illusie van kaarslicht, wat wordt versterkt door de LED-lichtbron. Zowel hang- als wandlampen in de ROMA-collectie worden verlicht door een volledig dimbare, geïntegreerde LED, die een verfijnde sfeer creëert, waardoor het licht door de hele kamer stroomt.

De verfijnde metalen structuur van ROMA is verkrijgbaar in de kenmerkende satijnen messing of bronzen afwerkingen.