MULTI COLOUR en MULTI LUMEN in armaturen

Producten 23-07
MULTI COLOUR en MULTI LUMEN in armaturen

LEDVANCE kondigt de introductie aan van nieuwe MULTI SELECT armaturen. Deze armaturen zijn ontworpen om gemakkelijk aanpassingen van kleurtemperatuur en lumen direct op het armatuur te kunnen doen bij de installatie. Meerdere lichtkleuren en lichtstroomniveaus in één armatuur bieden installateurs veelzijdige oplossingen voor verschillende verlichtingsbehoeften.

MULTI COLOUR en MULTI LUMEN in armaturen

Tot negen producten gecombineerd in één: de MULTI SELECT armaturen onderscheiden zich door hun buitengewone flexibiliteit. Met een eenvoudige schakelaar kunnen ze verschillende

MULTI COLOUR en MULTI LUMEN in armaturen

lichtkleuren en lichtstroomniveaus bereiken. Zo kan het aantal artikelnummers voor de grossier worden verkleind zonder het totale productaanbod te beperken.

MULTI COLOUR en MULTI LUMEN in armaturen

Installateurs profiteren van de mogelijkheid om de lichtkleur en lichtstroom direct ter plaatse aan te passen met eenvoudige schakelaars op de driver of het armatuur. Hierdoor kunnen ze met slechts één product voldoen aan de eisen van het project.

Plafondarmaturen voor op kantoor

LEDVANCE PANEL FLEX Biedt 4 instelbare lumenniveaus op de driver. Deze plafondarmaturen met een hoge efficiëntie van 170 lm/w zijn bijzonder geschikt voor het creëren van comfortabele en energiezuinige verlichting in kantooromgevingen, terwijl de externe driver uitgebreide flexibiliteit en installatiegemak biedt. Een breed scala aan accessoires en opties maakt dit de allrounder voor op kantoor.

FLOODLIGHT GEN4 is een nieuwe generatie IP65 stralers voor het aanstralen van gebouwen en objecten. Door de MULTI LUMEN functie is de lichtstroom instelbaar.