Modieuze bedieningsplaat in toon-in-toon metaalkleuren

06-09-2023
Modieuze bedieningsplaat in toon-in-toon metaalkleuren

Geberit heeft aan de Sigma50 bedieningsplaat drie nieuwe metaalkleuren in een toon-in-toon samenstelling aan toegevoegd, namelijk roodgoud, zwartchroom en messing. De metallic-look is, as we speak, modieus in zowel fashion als in het interieur. Ook de toon-in-toon kleurstelling, ook wel ton-sur-ton genoemd, waarbij een outfit of een interieur op één kleur is afgestemd, is onverminderd populair.

Modieuze bedieningsplaat in toon-in-toon metaalkleuren

De Geberit Sigma50 bedieningsplaat onderscheidt zich door de slanke bedieningstoetsen, die licht verhoogd en gebogen zijn. Deze vormgeving zorgt voor speciale reflecties van het licht, waardoor de plaat nog subtieler oogt. De esthetische rondingen van de toetsen, gecombineerd met de strakke, vlakke lijnen van de plaat, maakt van de Sigma50 een geliefd functioneel object boven het closet.

Bedieningsplaat in verschillende kleuren en materialen

De bedieningsplaat is naast de nieuwe toon-in-toon metaalkleuren ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren en hoogwaardige materialen, als glas, kunststof en leisteen. De Sigma50 kan optioneel worden uitgerust met de Geberit Stickhouder, waarmee je heel eenvoudig een toiletblokje achter de bedieningsplaat kunt plaatsen voor een heerlijk frisse spoeling.