Millimeter nauwkeurig op maat

18-07-2022
Millimeter nauwkeurig op maat

In de Configuratorwereld van Ostermann kunnen talrijke meubelelementen snel en eenvoudig online op maat geconfigureerd en besteld worden. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan bijvoorbeeld kant-en-klare lades op maat bestellen. Hierbij kan men vanaf nu direct in kleur passende anti-slipmatten (mee)bestellen.

Millimeter nauwkeurig op maat

De matten zijn op rol en per stuk verkrijgbaar en kunnen in de Configuratorwereld kant-en-klaar op maat geconfectioneerd besteld worden. De kwalitatief hoogwaardige anti-slipmatten zijn in 3 kleuren - wit, zilver en antraciet - verkrijgbaar en passen daardoor qua kleur perfect bij het gekozen ladesysteem. De op maat gemaakte configuratie van Ostermann is niet alleen mogelijk voor standaardafmetingen, maar ook voor alle gewenste, individuele afmetingen voor het vormgeven van moderne keukens. Meer informatie over deze nieuwe service vindt men via het zoekbegrip ‘#Anti-slipmatten’ op de Ostermann website.

Naast kant-en-klare lades op maat en de anti-slipmatten zijn er in de Configuratorwereld van Ostermann nog talrijke andere producten kant-en-klaar op maat te configureren, zoals meubelfronten en rolluiken. Bovendien zijn er schuifdeuren, kaderdeuren voor meubels, kabelmanagement kant-en-klaar op maat geconfectioneerd verkrijgbaar en kan men Furniture Linoleum millimeter nauwkeurig op maat laten snijden.