Meubelrolluik op maat

24-10-2022
Meubelrolluik op maat

Ostermann biedt meerdere meubelrolluiken aan. Bijzonder elegant is het meubelrolluiksysteem Poly-Color 25. De kunststof rolluikmat heeft rechte, 25 mm hoge lamellen en is onder andere verkrijgbaar in trendy mat zwart.

Meubelrolluik op maat

Rolluiken bieden een gemakkelijke, snelle en barrièrevrije toegang tot de inhoud van de kast, zelfs in grote opslagruimtes of waar de ruimte beperkt is. Voor elke toepassing en elke stijl heeft Ostermann de juiste oplossing in het assortiment.

Bij het Poly-Color 25 x 8 mm systeem met een hoogwaardige, kunststof rolluikmat sluiten de lamellen vlak in elkaar waardoor een homogene, rustige uitstraling ontstaat. De rolluikmat is verkrijgbaar in 5 kleuren, met verschillende greeplijsten.

Dankzij de veelvoud aan geleiding en mechanismen biedt het rolluiksysteem van Ostermann oneindig veel mogelijkheden. Passend bij de rolluikmat zijn er vier verschillende greeplijsten en veel verschillende slotvarianten.

Naar voorkeur kunnen vakmensen bij Ostermann kiezen uit losse onderdelen uit het voorraadassortiment, op maat geconfectioneerde systemen of kant-en-klare rolluikboxen. Stap voor stap kunnen de afmeting, geleiding, mechaniek en afdeklijsten ingevoerd worden. In de werkplaats van Ostermann wordt het rolluiksysteem, in opvolgend van een bestelling, geheel naar wens op maat geconfectioneerd.