MEDITE MR PLUS breder beschikbaar

MEDITE MR PLUS breder beschikbaar

MEDITE MR PLUS MDF is voortaan breder beschikbaar, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Naast de grote afnemershoeveelheden, zijn er nu ook kleinere hoeveelheden en individuele verpakkingen van het product beschikbaar.

MEDITE MR PLUS breder beschikbaar

MEDITE SMARTPLY kondigde recentelijk aan dat MEDITE MR PLUS ook in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verkrijgbaar is, waardoor de voorraad is toegenomen. Mede dankzij deze ontwikkeling en het aanhoudende succes bij afnemers die volledige vrachtwagenladingen hebben besteld, zijn er nu ook individuele verpakkingen MR PLUS verkrijgbaar voor afnemers in heel Europa. Naar verwachting komt dit de verdere verkrijgbaarheid van het product nog meer ten goede en maakt dit nog meer product- en orderflexibiliteit mogelijk.

MEDITE MR PLUS is vochtbestendig

MEDITE MR PLUS is een premium, vochtbestendige verlijmde MDF-plaat. De innovatieve plaat is aan beide zijden voorzien van een witte grondlaag en een niet-transparante, UV-gehard coatingsysteem met een matte glanzende afwerking. Het paneel heeft alle voordelen van MEDITE MR, maar biedt dankzij de grondlaag extra gemak, wat tijd, moeite en geld bespaart.

De vochtbestendige eigenschappen maken het paneel ideaal voor keuken- en badkamermeubels, gedetailleerde timmerwerken, meubelprojecten, winkelinrichtingen en evenementen- en beursstands.